Vi på Cliente

Passionerade, vassa & utmanande

Vi som arbetar på Cliente har nog ganska likartade grundvärderingar. Ändå ryms här både femtiotalister och åttiotalister, träningsfantaster och modelejon, småbarnsföräldrar och partydjur. Våra olikheter berikar och ger oss fördelar i att vi kan se problem och lösningar ur många olika perspektiv.

Men oavsett bakgrund och intresse är vi alla passionerade konsulter som gillar att ha roligt tillsammans, med varandra och med våra kunder.

 • Anders Jason

  Mat- och sportintresserad värmlänning som inte gärna missar Färjestads matcher. Konsult i 15 år, sedan 2006 på Cliente. Examen från Handelshögskolan i Stockholm med inriktning på marknadsföring och marknadsanalys.

  T: 0703 585 973
  E: anders.jason@cliente.se

  Anders Jason
 • Klas Kirstein

  Gillar Frankrike, spelar gärna golf och ses ofta på Tele2 arena när Djurgården spelar fotboll. Konsult i drygt 30 år och en av Clientes grundare. Har gått på Handelshögskolan i Stockholm och har en MBA från UC Berkeley.

  T: 0768 937 035
  E: klas.kirstein@cliente.se

  Klas Kirstein
 • Lena Landahl

  Värmdöbo som gillar golf och resor med familjen. Konsult i 25 år, sedan 2006 på Cliente. Läst ekonomi och marknadsföring på Handelshögskolan i Stockholm.

  T: 0768 937 039
  E: lena.landahl@cliente.se

  Lena Landahl
 • Lotta Therstam

  Matintresserad anglofil och trebarnsmamma med drygt tio års erfarenhet som konsult inom marknadsanalys. Arbetar på Cliente sedan 2012 och har en bakgrund som civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

  T: 0725 168 200
  E: lotta.therstam@cliente.se

  Lotta Therstam
 • P-G Andersson

  Loppis- och inredningsfreak tillika hobby-DJ som gillar att virka. Mer än 25 års erfarenhet av att utveckla företag både som konsult och som verksam i linjen – senast på Jetpak Group. På Cliente som associerad partner sedan 2014. Bakgrund som civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

  T: 0708 20 60 70
  E: p-g.andersson@cliente.se

  pg-andersson
 • Simon Fattal

  Mat- och vinälskande fotbollsfan som hellre åker utför än längs med. 15 års konsulterfarenhet, på Cliente sedan 2006. Examen från Handelshögskolan i Stockholm.

  T: 0703 555 134
  E: simon.fattal@cliente.se

  Simon Fattal
 • Christian Meincke

  En Finländsk Skåning som gillar att göra skillnad. Arbetat med affärsutveckling och varumärkesfrågor i 30 år i linjen och som konsult. Spelar golf, matintresserad, åker skidor, och sjunger med nöje snapsvisor i glada vänners lag. Studerat internationell marknadsföring på handelshögskolan i Helsingfors. Författare till boken Försäljning och marknadsföring mellan företag (Liber). På Cliente som associerad partner sedan 2018.

  T: 070 845 16 16
  E: christian.meincke@cliente.se

  silhoutte_h